EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Демонстрация на симулатори за бойни машини

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Демонстрация на симулатори за бойни машини

mail11:15 | 03.07.2019прегледи 734 коментарикоментари 0


Тридневна демонстрация на симулатори за куполи за бронирани бойни машини във Военния клуб в София. Белгийската компания, която предлага своите куполи от серията 3000 като част от цялостното решение за модернизация на българските Сухопътни войски, предостави на военни, журналисти и граждани възможността да изпробват нейната симулаторна техника и да станат част от виртуални бойни действия.

„В съвременната отбранителна среда куполът се е превърнал в сърцевината на модерните бронирани машини – неговите способности са от решаващо значение както за възможността на военнослужещите да изпълнят успешно своите задължения, така и за това тяхната безопасност да бъде гарантирана“, заяви Беър Мидкиф, вицепрезидент продажби и маркетинг за Централна и Източна Европа за John Cockrill Defense. По думите му придобиването на нова техника за армията следва да бъде съпътствано и от подходящи програми за обучение и тренировки, така че личният състав да изпълнява успешно всеки тип мисия.

Куполите от серията 3000 на Patria (AMV) и NEXTER (VBCI) за проекта за модернизация на българските Сухопътни войски с нови бронирани машини 8х8. Компанията работи с представители на българската индустрия от години, като е установила трайни местни партньорства.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4150