EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Големите проекти на София + видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Големите проекти на София + видео

mail17:10 | 16.08.2017прегледи 21894 коментарикоментари 0


Помните ли как преди две години Цариградско беше в ремонт цяло лято (а сега отново е за ремонт)? Как Западната дъга на Околовръстното все още бе в строеж? Северната тангента беше все още една просека в северните земеделски земи на града, а Тех паркът беше пред отваряне.

Интересно е да се върнем само преди няколко години, за да видим как градът се развива и как днес приемаме някои проекти за даденост. Лоша новина е и че някои от показаните ремонти имат нужда от нов ремонт - паркът на НДК, Руски паметник, бул. Малинов в Младост и най-вече Цариградско.

Във видеото може да видите още първата по-висока сграда в една от трите нови зони, където ще са позволени небостъргачите в София; изграждането на парк Възраждане; новата база на БФС в Бояна; триетажното кръстовище на бул. Сливница и Околовръстен път; Централна гара в ремонт; Милениум център; Музейко; пробивът до болница Токуда; Антична Сердика и началото на Индустриална зона Божурище. Заснели сме за момент дори и отиващия си в миналото паметник до НДК.

Източник и видео: Спаси София


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg