EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Гастрономически фестивал в Банско

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Гастрономически фестивал в Банско

mail07:10 | 08.10.2015прегледи 2488 коментарикоментари 0


От 6 до 22 ноември 2015 за четвърта поредна година петзвездният Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт в Банско ще се превърне в сцена на висшето кулинарно изкуство по време на Гастрономическия фестивал Премиер.

Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи от цял свят като Джанфранко Киарини, отец Епифаний, Полихронис Дамалас, Стаматис Цилиас и Петър Йоргов ще отведат гостите на фестивала на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове, които съчетават традиция и модерност. От тайнствата на манастирската кухня на Атон до иновативната японска, през модната италианска и традиционната българска кухня, това невероятно апетитно кулинарно пътешествие ще премине и през единствения град кръстопът на два континента – Истанбул.

Изисканите вечери, образци на гурме кухнята, в допълнение с класните вина на Бибендум и Домейн Бояр и с винените дегустации на водещи сомелиери като Димитър Николов и Марин Атанасов ще отведат всички гости на събитието на едно вълшебно гастрономическо пътешествие към невероятни аромати и вкусове.

Повече четете в сп. Меню


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg