EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Втора фаза на „Магазинчето на квартала“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Втора фаза на „Магазинчето на квартала“

mail15:10 | 16.02.2021прегледи 754 коментарикоментари 0


Системата на Кока-Кола в България продължава успешната инициатива, стартирала през миналата година, с която подкрепя малките търговци в страната в справянето им с икономическите последствия от пандемията COVID-19. След успеха на първата фаза и положителния отзвук, както от потребителите, така и от собствениците на квартални магазини в цялата страна, които получиха подкрепа за бизнесите си, Кока-Кола продължава с подкрепата на местните общности в България. Само преди дни „Магазинчето на квартала“ получи признание и от професионалната гилдия, като спечели бронзово отличие в категория „Промоции“ на престижните награди за маркетингови комуникации Effie Awards.

Инвестицията във втората фаза на „Магазинчето на квартала“ е в размер на 200 000 лв. и ще обхване 1200 магазина в цялата страна. Търговските обекти ще получат инвентар, който ще облагороди бизнеса им, ще привлече нови клиенти и ще подпомогне задържането на старите. Търговските представители на Кока-Кола ХБК България отново ще инвестират от своето време и с професионалната си експертиза и натрупан опит ще подпомогнат собствениците на малки магазини с ценни съвети за това как да направят обектите още по-привлекателни за потребителите от кварталите, в които се намират.

„С тази кампания Кока-Кола ни помогна да направим магазина още по-приветлив и цветен, а пазаруването за нашите клиенти - приятно и интересно‘‘, споделя управител на търговски обект в Бургас.

„Благодарение на „Магазинчето на квартала“, получихме чадъри, козирки и кошници, с които нашият обект стана по-видим и привлекатален. Клиентите ни влизат с усмивка и пазаруват с настроение“, казва собственик на квартален магазин във Видин.

Кампанията „Магазинчето на квартала“ стартира миналата година и обхвана над 500 селектирани малки търговски обекта в цялата страна, като част от един от приоритетите на подпомагането на местните общности и клиентите, с които фирмата развива дългогодишен бизнес. Икономическото въздействие на инициативата у нас се изразява в добавена стойност от 654 млн. лв., което е общо 0,6% от БВП на страната.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg