EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Вот 2017: Списък на депутатите

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Вот 2017: Списък на депутатите

mail06:40 | 03.04.2017прегледи 2312 коментарикоментари 0


Централната избирателна комисия публикува Списък на избраните народни представители в Четиридесет и четвъртото Народно събрание

По-рано стана ясно, че на изборите за 44-то Народно събрание 12 души са избрани за депутати в по два избирателни района, показват данните на Централната избирателна комисия от решение номер 4686-НС на ЦИК.
От ГЕРБ това са Бойко Борисов, Владислав Горанов, Теменужка Петкова, Томислав Дончев и Цветан Цветанов, от "БСП за България"- Стефан Данаилов, от "Обединени патриоти - НФСБ, партия "Атака" и ВМРО" - Валери Симеонов, от ДПС - Делян Пеевски, Камен Костадинов, Мустафа Карадайъ, и от партия "Воля" - Албена Найденова и Веселин Марешки.
Те са длъжни в еднодневен срок от обявяването на избирането им писмено да заявят в ЦИК в коя листа желаят да останат избрани. Еднодневният срок започва да тече от второто по ред публикуване на решението на ЦИК в интернет-страницата на комисията и в бюлетина на БТА.
Заявлението трябва да е в писмена форма и саморъчно подписано.
В случай че кандидатът не подаде писмено заявление в срок, ЦИК го обявява за избран за народен представител от изборния район, в който първо е регистриран за кандидат за народен представител. Поредността се определя от датата и часа на публикуване в интернет-страницата на районната избирателна комисия на решението на РИК за регистрация на съответната кандидатска листа.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg