EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Вкусът на парфюм Givenchy

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Вкусът на парфюм Givenchy

mail06:45 | 04.02.2015прегледи 750 коментарикоментари 0


Premium Lifestyle
Миналата година хотел Ritz-Carlton в Берлин представи уникален проект – интерактивна „колаборация“ между ароматите на парфюми и вкусовите качества на коктейли.

От 1 февруари до 31 март отново ще можем да се потопим в необятен свят на пленителни нотки и опияняващи напитки, но този път дестинацията е Лондон. Хотел Cafe Royal ще предостави на своите посетители възможността да усетят ароматите от колекцията по различен начин.

Техните вкусови характеристики са трансформирани под формата на впечатляващи коктейли от миксолоджиста на бара Тициано Тасо. За да пресъздадени нотките от бял пипер, бял мускус и кожа в аромата Cuir Blanc, например, той използва екстракт от сибирски кедър за основа на коктейл в стил мартини, за да му придаде „дървесен“ вкус.

За метаморфозата на Oud Flamboyant, представян като „силен и мистериозен“, с нотки на кожа, дъб и лабданум помагат японско уиски и сок от мандарина. Така се постига дързък и хипнотизиращ вкус. Коктейлите ще се предлагат на цена от £13 в Green Bar на хотел Cafe Royal.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg