EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Винария 2022 на Пловдивския панаир

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Винария 2022 на Пловдивския панаир

mail10:04 | 07.03.2022прегледи 614 коментарикоментари 0


Двайсет и деветото издание на ВИНАРИЯ ще се проведе в периода 9-13 март в Международния панаир, гр. Пловдив, и отново се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите със съдействието на Националната лозаро-винарска камара (НЛВК), съобщиха от камарата.

Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ е най-престижната сцена за премиери в бранша в рамките на Югоизточна Европа. Тя демонстрира богата селекция от напитки - от автентични местни продукти до световни марки, комбинации от старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата показва и бъдещето на винарската индустрия с нови сортове грозде, методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството. По този начин привлича интереса на широк кръг специалисти, еножурналисти, ключови търговци и ценители.

За първи път в изложението се включва Асоциацията на производителите и износителите на вино в Азербайджан. Азерските компании ще бъдат представени в Палата №11 на панаирния град. Там са разположени експозициите и винарски изби от Италия, Португалия, Словакия и Словения, както и вносители на вина от Германия, Австрия и Франция. От България ще има изложители от всички винени региони, утвърдени винарски изби, както и нови, които ще се представят за първи път на изложението. Всички изложители ще се състезават в конкурса "Изборът на потребителя".

Изложението ВИНАРИЯ 2022 е част от единствения на Балканите форум за селско стопанство, вино, храни и оборудване. То се провежда заедно с престижните изложби за селско стопанство "Агра", за хранителна индустрия "Фудтех" и "Вкусове от Италия". Форумът показва последно поколение технологии, техника, продукти и услуги по цялата верига от полето до трапезата. Предлага ефективна платформа за бизнес и реклама, тъй като привлича многохилядна специализирана публика. В него всяка година участват около 700 компании от над 30 държави.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg