EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Виена дава стипендии за медиен мениджмънт

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Виена дава стипендии за медиен мениджмънт

mail13:45 | 19.10.2012прегледи 656 коментарикоментари 0


На 2 октомври 2012 г. към Германския университет за повишаване на квалификацията стартира за втора поредна година записването за специализация, спонсорирана от община Виена. Програмата ще приеме отново 20 перспективни специалисти от областта на медиите, ИТ и развлекателната индустрия. Учредени са стипендии, които покриват до 75% от таксата за следване и са насочени най-вече към студенти от Източна и Централна Европа, но също и към кандидати от цял свят.
Магистърската програма "Мениджмънт на иновациите в международните медии" (Executive Master „International Media Innovation Management“ (IMIM) се провежда на английски език, без откъсване от основната работа, от 2013 до 2015 година в шест едноседмични презентационни модула във Виена, Берлин, испанските Елче и Мадрид и Ню Йорк и Сейнт Питърсбърг (САЩ) и включва индивидуален езиков тренинг (бизнес английски, испански или немски), блокове eLearning и проектна работа, която се ръководи от преподаватели, но се организира самостоятелно от студентите в малки международни групи. С успешното завършване на програмата студентите получават титлата магистър (Master of Arts).
Таксата за обучението е 20 000 евро годишно (вкл. хотели, учебни материали, транспорт на мястото на обучението), а пътните разходи от местоживеенето до там се поемат от обучаващите се. Стипендиите от Виена покриват до 75% от таксата.
Краен срок за подаване на документи за участие: 30 април 2013 г. Стартът на програмата е на 2 октомври 2013 г. във Виена.
Подробна информация за обучението и формуляри за кандидастване на: www.imim-master.com. При интерес за участие се обърнете към организаторите.
На снимката: Преподаватели и студенти по време на посещението си в The New York Times.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg