EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Вече има мобилното приложение за НП "Рила"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Вече има мобилното приложение за НП "Рила"

mail12:02 | 28.03.2017прегледи 766 коментарикоментари 0


Над 500 инсталации през Android и iOS са направили потребители на безплатното мобилно приложение за Националния парк /НП/ "Рила", съдържащо цялата информация, от която любителите на природата се нуждаят при планиране и осъществяване на посещения в защитената територия. Това съобщиха от парковата дирекция в Благоевград.
Чрез използване на приложението със смартфон или таблет природни феномени се откриват по най-достъпен начин, намира се мястото за настаняване, проследяват се маршрути, получава се информация за красотите на националния парк и още много други услуги, поясниха експерти от дирекцията. То може да се ползва както от професионални планинари, така и от хора, които посещават за първи път националния парк. Приложението е лесно за боравене и ориентация.
Картата на парка е изработена така, че да предостави цялата информация и без интернет връзка, поясниха още от дирекцията на парка. Където и да се намира посетителят, той може да определи местоположението си и най-близките до него обекти. Без затруднения може да избере маршрут, да получи информация за него, за интересни места по пътя и други подробности.
Мобилното приложение за НП "Рила" може да се свали свободно от Google store https://play.google.com/store/apps/details?id=
air.com.gapconsult.nprila, допълват от дирекцията на парка. При самата инсталация е необходимо да има WiFi или мобилен интернет, както и допълнителна инсталация от Google store на приложението Adobe Air, достъпно в интернет на: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.air.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4147