EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Велико Търново: Нова марка минерална вода

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Велико Търново: Нова марка минерална вода

mail12:50 | 12.10.2011прегледи 3273 коментарикоментари 1


Бутилировачът на продуктите на PepsiCo, PLI и Gat Foods за България – Куадрант Бевъриджис, пусна на пазара трапезна вода с марката Bellissima. Новият продукт е с ниско съдържание на флуор и натрий. Предлага се в елегантни бутилки от половин литър и от два литра.
Трапезната вода Bellissima е произведена с обработена вода чрез йонообменен метод, с водещите технологии за този тип продукти в сектора. Bellissima има обща минерализация от едва 143 mg/l. Нейното рН е 6,5 - близко до неутралното рН. Трапезната вода се препоръчва за редовна консумация с цел регулиране на приема на минерали и микроелементи от човешкото тяло. Чрез редовния й прием се предотвратява натрупването им в прекомерни количества в организма.
Трапезната вода Bellissima се произвежда и бутилира в завода на Куадрант Бевъриджис в гр. Велико Търново в съответствие с най-добрите производствени практики. Както и при останалите продукти на компанията, производството се извършва по внедрена система HACCP за анализ и контрол, и по система за управление на качеството, сертифицирана според международния стандарт за качество ISO 9001:2008.
 


 
Коментари
 
Красимира - 10-10-2015 г. 19:18:52

Днес си закупих вода Белисима, малка бутилка и изпих половината, след което усетих ужасен привкус на нещо гадно, което не мога да разпозная. Освен това в устата ми сякаш остана мазен оттенък. Изплаших се, вдигнах високо кръвно налягане и бях в стрес поне 2 часа. Посетих и кабинет за спешна медицинска помощ, където стоях цял час. Моля, някой да ми каже, какво е това чудо? Отговорете ми на Е-майла, ако имате, какво да кажете. Ако оживея до понеделник, ще дам водата за анализ в частна лаборатория. И... каквото покаже... Изобщо нямам намерение да оставя нещата до тук!

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg