EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Валентин Божков - шеф на ИА „Автомобилна администрация”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Валентин Божков - шеф на ИА „Автомобилна администрация”

mail13:00 | 13.07.2011прегледи 1264 коментарикоментари 1


Валентин Божков e новият изпълнителен директор на ИА „Автомобилна администрация” , съобщи транспортното ведомство.
Валентин Божков е завършил „Право” в Университет за национално и световно стопанство в София. Той започва работа в Националната следствена служба през 1997 г. През 2000 г. постъпва в Министерството на транспорта и съобщенията в дирекция „Правна”, като участва в подготовката на повечето законови и подзаконови нормативни актове в областта на автомобилния транспорт.
Член е на работна група 9 Транспортна политика, на работната група за въвеждане в българското законодателство на директивите, касаещи типовото одобряване на превозните средства, на постоянната комисия за защита на населението в случай на бедствия и аварии, на работната група по анализ на законодателството в областта на достъпната среда при предоставянето на транспортни услуги и др.
Основният приоритет на новия изпълнителен директор ще бъде предприемането на мерки за повишаване на ефективността на контролните функции на Автомобилна администрация, съблюдаване на стриктното спазване на изискванията на националното законодателство и на международните актове, както и продължаване на диалога с браншовите организации.

 

 


 
Коментари
 
знаещ - 20-07-2011 г. 00:54:15

За Валентин Божков, успеха като шеф на ИААА преминава през разобличаването на мошениците и назоваващи се браншовици Красимир Георгиев и Йонко Иванов-нито един уч.център в София от 120 такива не стои зад Георгиев а 2-3 има Иванов!Защо не се обаждаха тези двамата когато мутрата Анастас ги бе вербувал за корупционната си практика за продажба на шофьорски книжки на неграмотни цигани!Успех г-н Божков.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg