EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Български мениджър с награда “Вернадски”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български мениджър с награда “Вернадски”

mail14:15 | 21.03.2013прегледи 881 коментарикоментари 0


Международният екологичен фонд “Вернадски”* удостои с орден за постижения в областта на екологията и опазването на околната среда Стела Благова,мениджър „Екология и устойчиво развитие” в Овергаз. Почетният знак е учреден по случай 150-та годишнина от рождението на известния руски академик Владимир Иванович Вернадски.
Орденът се присъжда на учени, държавници и общественици, индустриалци, представители на образователни и социални институции за техните забележителни научни постижения в областта на екологията и опазването на околната среда. През 2009-та година Овергаз спечели отличието на Фонд "Вернадски" за цялостен принос към опазването на европейската екосистема и за реализацията на програми за устойчиво развитие.

* Международният фонд “В. И. Вернадски” е неправителствена организация, която финансира проекти с екологична насоченост. Създаден през 1995 година, негова основна задача е насърчаване опазването на околната среда, енергийната ефективност, устойчивото развитие, иновациите и образованието в сферата на екологията. Носители на отличия на Фонда са френският геолог Жан-Пиер Гатузо, учените Робърт Бернер от Американския университет “Йейл” и Майк Едмъндс от Университета “Оксфорд”.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4136