EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Български компании на Frankfurt Book Fair

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български компании на Frankfurt Book Fair

mail14:40 | 20.10.2016прегледи 788 коментарикоментари 0


Седем български компании участват на най-големия в света панаир за книги Frankfurt Book Fair 2016. България се представя от   “Алианс Принт” ЕООД, “Златно пате” ООД, “Издателска къща Анубис” ООД, “Издателска къща Хермес” ООД, “Изток- Запад ТМ” ЕООД, “Просвета – София” АД и “Фото Медия” ЕООД. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира българския щанд, на който присъстват книгоиздатели, печатници за вестници, списания, търговци на електронни книжни издания, фирми за опаковане, изкуство, технологии и др.

От 19 до 23 октомври 2016 г. предприемачите ще имат възможност да се срещнат с едни от най-големите компании  в бранша, да осъществят контакти и да изградят връзки, които да им помогнат за бъдещо развитие. Целта на Frankfurt Book Fair е да събере на едно място хора, които имат еднакви интереси и сходни бизнеси, и да осигури възможност за обмен на знания, технологии, контакти за финансиране и разрастване в сектора.

ИАНМСП поема частично разходите по наем на изложбено пространство, изграждане на щанд, наемане на техника и оборудване и регистрация на изложителите и медийни такси. Събитието се провежда по проект „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 902