EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

България – почетен гост на Солунския панаир

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България – почетен гост на Солунския панаир

mail16:03 | 28.07.2023прегледи 569 коментарикоментари 0


Министерството на икономиката и индустрията организира българско национално участие в 87-то издание на Международния Солунски панаир (Thessaloniki International Fair 2023). Събитието ще се проведе в периода 09-17.09.2023 г. в гр. Солун, Гърция, в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Панаирът е най-мащабното ежегодно изложбено събитие, което е неразделно свързано с историята на икономическия и културен растеж на Гърция. По време на 87-то издание на Панаира се предвижда участие на високо ниво от гръцкото правителство, държавни институции и администрация.

Изложението ще събере на едно място представители на гръцкото и българското правителство, представители на институции, бизнес организации и компании от около двадесет държави, сред които Южна Корея и ОАЕ.

Организаторите предвиждат широк кръг от икономически сфери, които ще бъдат представени в 87-то издание на Международния Солунски панаир, като: кръгова икономика, автомобилостроене и електромобилност, гастрономия и здравословно хранене, дигитални технологии, мебелна промишленост и др.

България ще бъде държава – почетен гост на събитието, което гарантира на българските участници атрактивно позициониране. Подготвя се национална изложбена площ, наета от Министерството на икономиката и индустрията. Българските компании, които имат интерес да участват като изложители в рамките на националното представяне на България, ще могат да се възползват от преференциални цени за изграждане на щандовете си.

Заявки за участие в изложението се подават към Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия /https://www.sme.government.bg/?p=61684/ и се приемат в срок най-късно до 28 юли 2023 г. (петък), чрез изпращане на попълнена Заявка за участие по един следните начини:

– лично в деловодството на ИАНМСП или по куриер в срок до 17:30 часа на 28.07.2023 г. на адрес: 1000 София, ул „Леге” № 2-4 или

– подписани с електронен подпис на e-mail: office@sme.government.bg или на www.b2bconnect.bg


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg