EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

България насърчава пътуванията към Тунис

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България насърчава пътуванията към Тунис

mail12:15 | 05.05.2010прегледи 827 коментарикоментари 0


Министерският съвет одобри проект на споразумение с Тунис за сътрудничество в областта на туризма, съобщиха от правителствената пресслужба. Очаква се документът да бъде подписан на 14-ата сесия на Българо-тунизийската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество, която ще се проведе в София между 18 и 20 май т. г.
Съгласно договореностите, двете страни ще насърчават сътрудничеството между националните туристически и професионални организации и фирми с цел разширяване на туристическия обмен. Ще се обменя информация за законодателството, свързано с туристическата дейност, административните структури, стратегиите и програмите за насърчаване на туризма, както и на статистическа информация.
България и Тунис ще активизират сътрудничеството в областта на рекламата и взаимното участие в изложения и панаири, организирането на туристически седмици, турове за журналисти, семинари, конференции и др. Договорено е двете страни да насърчат откриването на национални туристически бюра във всяка една от тях.
Създаването на смесен комитет в туристическия сектор ще бъде предпоставка за прилагане на разпоредбите на Споразумението.



 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg