EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българин поема управлението на „Загорка“ АД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българин поема управлението на „Загорка“ АД

mail14:30 | 07.03.2013прегледи 936 коментарикоментари 0


Николай Младенов ще бъде новият изпълнителен директор на „Загорка“ АД. Настоящият Мениджър продажби поема новата си роля в компанията от 15 март тази година. Начело на „Загорка“ АД Младенов ще има отговорността да утвърждава лидерската позиция на компанията на бирения пазар и да надгражда върху постиженията й, като негов фокус ще бъде да продължава да развива положителното представяне на трите стратегически марки – Загорка, Хайнекен и Ариана, както и иновациите.

Новото назначение на Николай Младенов илюстрира възможностите, които „Загорка“ АД предлага на младите таланти, за професионално и кариерно развитие до най-високо управленско ниво. Той започва кариерата си в компанията през 2000 г. в отдел Продажби. През 2003 г. заема длъжността Мениджър продажби – канал Заведения, следва ролята на Мениджър търговски маркетинг, в която полага основите на тази функция в компанията. През 2008 г. се присъединява към екипа на Diageo като Търговски мениджър за България и скоро след това е промотиран на позицията Country Manager за България, Сърбия и Черна Гора − регион, който постига най-доброто представяне в цяла Централна и Източна Европа. През 2011 г. Младенов се завръща в „Загорка“АД като Мениджър продажби и изиграва важна роля за възхода на компанията през изминалата година. В резултат от неговата работа „Загорка“ АД постига ръст на пазарния си дял в канал Модерна търговия и става лидер в този сегмент. Николай Младенов инвестира в изграждането на професионални умения и в повишаване на нивото на ангажираност в отдел Продажби, което достига до 92% през 2012 г. Вследствие, това рефлектира върху ръста на продажбите и пазарния дял на компанията през изминалата година.
Настоящият изпълнителен директор Рууд ван ден Ейнден продължава своето професионално развитие в Централния офис на HEINEKEN в Амстердам, Холандия, в структурата на Глобален отдел Продажби.
През 2009 г. Рууд ван ден Ейнден е назначен на позицията Изпълнителен директор на „Загорка“ АД в България. Заедно с екипа си той управлява умело компанията през предизвикателния период на икономическа криза и успява да гарантира стабилен растеж на пазарния дял и доходност на компанията през 2012. През последните няколко години „Загорка“ отбелязва изключителни резултати в развитието на иновациите, процесите в производството и ангажираността на служителите.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg