EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българин поема CEFA

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българин поема CEFA

mail15:03 | 08.07.2009прегледи 3777 коментарикоментари 0


Председателят на Съвета на директорите на Интер Експо и Конгресен Център – София инж. Иван Иванов поема президентството на Централноевропейския панаирен съюз CEFA (Central European Fair Alliance) за 2010 г. Иванов бе избран на поста на годишното Общо събрание на CEFA, което се състоя на 3 юли в Клагенфурт – Австрия, съобщиха от пресцентъра на агенция Булгарреклама.
Изборът ще увеличи популярността и утвърждаването на България като важен участник в процесите на отваряне на вратите към Централна и Югоизточна Европа. Изложбената сфера има свой принос в търсенето на нови възможности и пазари за родния бизнес чрез по-тясно сътрудничество и делови контакти между организаторите и участниците в международните изложения.
CEFA има 22 члена обединени в усилията си да превърнат Централна и Югоизточна Европа в по-значимо място за търговски панаири и изложения с международно значение, заличавайки физическите граници.
Сред тях са организаторите на търговски изложения от Белград, Болзано/Бозен, Братислава, Букурещ, Будапеща, Будва, Целе (Celjski Sejem, Словения), Грац, Клагенфурт, Мюнхен (Messe Munchen, Gesellschaft fur Handwerksmessen), Нови Сад, Пловдив, Порденоне, Прага, Сараево, Скопие, София, Виена и Загреб (Zagreb Fair, CBBS).
През 2010 година в София ще се проведе следващото Общо събрание на CEFA с участието на ръководителите на тези 22 компании членки на съюза.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg