EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Боряна Манолова посланик на Siemens

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Боряна Манолова посланик на Siemens

mail17:00 | 23.10.2012прегледи 1172 коментарикоментари 0


Главният изпълнителен директор на Siemens България, Боряна Манолова, е сред ръководителите на компанията в световен мащаб, които са избрани за Посланици на многообразието.
По дефиниция, Посланикът на многообразието е човек с глобално мислене и силен интерес към човешкото развитие, който отстоява идеалите на многообразието и е пример за хората по цял свят. Сред нещата, които един посланик прави, са да популяризира многообразието като лична и професионална характеристика, да организира срещи и дискусии на тема многообразие, както в собствената си организация, така и с таланти от различни области, за да насърчи комуникацията с тях и да обмени опит и знания; както и да привлича вниманието към тях и да ги подпомага в тяхното развитие. Посланикът общува с други негови колеги от мрежата на компанията, подкрепя Главния служител по многообразието в неговата работа и се изявява като ментор на доброволни начала в подкрепа на местната култура.
В работата си като Посланик на многообразието в България, Манолова ще наблегне върху една кауза, за която самата тя вече има сериозен принос – развитието на жените в бизнеса. Тя е председател на създадения в началото на годината Обществен съвет на жените в бизнеса в България.
Инициативата за многообразие включва 162 посланици (40% от които са жени) от 30 националности в 36 държави. До момента повече от 15 000 служители на компанията са се включили в инициативата, защото сред най-важните глобални ценности на Siemens са многообразието и равнопоставеността.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg