EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Борисов във филм на Шварценегер

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов във филм на Шварценегер

mail17:55 | 10.10.2011прегледи 1944 коментарикоментари 0


Премиерът Бойко Борисов посети студията на "Ню Бояна Филм" и се срещна с бившия губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, съобщиха от пресцентъра на студията
Идвайки директно от снимачната площадка, Терминатора отбеляза добрата форма и излъчване на Борисов и се пошегува, че и той трябва да се включи в екипа на "Непобедимите".
На приятелската визита, в която участваше и министъра на културата Вежди Рашидов, Борисов сподели задоволството си, че България има уникалния шанс да бъде посетена от множество от най-големите холивудски звезди. Това според него е и най-добрата реклама за страната ни и дава възможност България да се превърне в център за световната филмовата индустрия. В студията на "Ню Бояна Филм" в момента се снимат "Непобедимите 2", както предстоят и други големи международни проекти.
Премиерът и министъра на културата подариха на Шварценегер старинен револвер от Априлското въстание. От своя страна, директорът на "Ню Бояна", Дейвид Варод поднесе на премиера оригиналния меч от мега продукцията "Конан Варварина", който изцяло бе реализиран в "Ню Бояна Филм".
Шварценегер сподели чудесните си впечатления от възможностите на Киноцентъра, както и изрази задоволство, че българското правителство подкрепя развитието на филмовата индустрия и създава благоприятни условия за привличане на значителни инвестиции в България. /БГНЕС
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg