EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Банка ДСК с престижна награда от списание The Banker

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Банка ДСК с престижна награда от списание The Banker

mail11:43 | 06.12.2010прегледи 1135 коментарикоментари 0


Банка ДСК бе обявена за „Банка на годината в България” във престижния конкурс „Награди 2010 за банка на годината”, организиран традиционно от британското списание The Banker, съобщиха от пресцентъра на банката.
Специализираното списание за банково дело и капиталови пазари The Banker е част от групата Financial Times и се ползва с огромен авторитет във финансовия и бизнес свят.
Наградите на The Banker за 2010 г. се присъждат за последователно успешно представяне на банките в трудните кризисни времена. Те се основават на подробна и разнообразна информация, включваща информация за растежа, конкретни данни за цялостното представяне на банката, водещи инициативи, предприети през последните 12 месеца в областите на технологичното обновяване, сливанията и/или въвеждането на пазара на нови продукти.
Като един от победителите в конкурса Банка ДСК получава статуетка на Брендън Брекън – основател през 1926 г. на списание The Banker и председател на борда на Financial Times от 1945 до 1958 г., грамота, подписана от издателя и главния редактор на списанието и правото да използва специално изработено лого „Банка на годината” във всички свои рекламни и маркетингови материали.
Призът „Банка на годината в България” за Банка ДСК бе огласен на тържествена церемония в лондонския хотел „Интерконтинентъл” на 2 декември т.г. За най-добра банка в света за 2010 г. бе обявена „Стандарт Чартърд”, която има дейност в Африка, Близкия изток и Азия и се стреми да бъде най-добрата международна банка в света.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg