EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новости при интернет банкирането ДСК Директ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новости при интернет банкирането ДСК Директ

mail16:15 | 19.11.2010прегледи 1728 коментарикоментари 0


От 15 ноември 2010г. Банка ДСК предлага на своите клиенти издаване на дебитна карта и откриване на разплащателна сметка чрез интернет банкирането ДСК Директ.
Потребителите на ДСК Директ имат възможност да си издадат основна и допълнителна дебитна карта Maestro, VISA Electron, MasterCard Space, VISA Space, Virtual MasterCard или Virtual VISA чрез ДСК Директ. В случай, че имат основна карта от същия вид, достъпна в ДСК Директ, клиентите могат да си издадат и допълнителна кредитна карта MasterCard Galaxy, Visa Galaxy, MasterCard Gold, VISA Gold, или Maxicard.
Клиентите на ДСК Директ имат и възможността да си открият нова разплащателна сметка в лева, евро или щатски долари.
За издаването на карта и откриването на сметка се оформят необходимите договори и общи условия, които се подписват по електронен път. Потребителите имат възможност да прегледат и отпечатат документите от меню Вашият ДСК Директуправление на клиентски профил подписани документи. От това меню се проследява и статусът на документите. Новосъздадена карта и сметка стават достъпни в профила на клиента в ДСК Директ след като документите се подпишат електронно и от страна на Банката.
Новооткритата сметка и карта се таксуват „по общи условия”. В случай, че клиентите ползват преференции за разплащателна сметка или за дебитна карта, то при получаването на картата или при следващо посещение в поделение на Банката следва да уведомят банковия служител, за да се промени параметризацията за таксуване.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg