EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

ДСК Директ улеснява получателите на е-фактури

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ДСК Директ улеснява получателите на е-фактури

mail11:45 | 15.10.2010прегледи 2583 коментарикоментари 0


Потребителите на платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, вече имат една удобна възможност да заплатят дължимите суми по електронни фактури, издадени на тяхно име чрез eFaktura.
След получаването на електронна фактура в системата eFaktura.bg, тя става видима и достъпна за плащане в ДСК Директ. Системата предоставя информация за номера и датата на документа, както и възможност за преглед в графичен вид и отпечатване. След потвърждаване на плащането в ДСК Директ автоматично се променя статуса на електронната фактура в eFaktura.bg, с което процеса по плащане на дължимата сума приключва с минимум стъпки и загуба на време.
Услугата eFaktura на БОРИКА БАНКСЕРВИЗ АД представлява система за сигурен обмен на електронни документи, в т.ч. електронни фактури. Електронната фактура е документ, подписан с валиден електронен подпис и е напълно равностойна на съответния хартиен носител. Електронните фактури, представяни чрез системата eFaktura напълно отговарят на изискванията на Закона за електронния документ и електронния подпис, Закона за счетоводството и Закона за ДДС.

 

 


Тагове: фактура, ДСК
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg