EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ароматите на пролет 2015

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ароматите на пролет 2015

mail13:40 | 09.02.2015прегледи 1347 коментарикоментари 0


Premium Lifestyle
Тези осем парфюма ще бъдат акцентите на новия козметичен сезон. Кои от тях ще се превърнат в класики, предстои да разберем.

Black Opium by Yves Saint Laurent
Почти 40 години след своята поява, класическият OPIUM е подплатен с мистериозна елегантност в новия Black Opium. Силната и динамична съвременна жена е тази, която ще го оцени. За основа на парфюма е използвано кафе, което събужда чувствеността и така го превръща в идеалния вечерен аромат. Меки нотки на хрупкава круша, розов пипер, жасмин и ванилия завършват трансформацията на класиката от Yves Saint Laurent.

Peruvian Ambrette by Zegna
Ermenegildo Zegna наскоро представи новото, седмо поред попълнение в ексклузивната колекция Essenze - Peruvian Ambrette. Доза мъжественост в съчетание с луксозен привкус е есенцията на този запомнящ се аромат в изчистен флакон. Тайната съставка – амбрете, е извлечена от шушулките на екзотичен представител от семейство хибискус, който расте в Перу. Парфюмът се отличава с цитрусовия блясък на масло от мандарина и бергамот, известен като Zegna бергамот. За контраст са използвани черен пипер и перуника, а финалният щрих се добавя от мекотата на кашмира и гваяколова дърво.

Paradiso by Roberto Cavalli
Повдигайки изящния кристал от класическия стъклен флакон, веднага се усеща женствената същност на този аромат, създаден да подсилва чувствеността и романтичната натура на този, който го носи. С първия полъх идват цитрусови и дървесни нотки на бергамот, мандарина и жасмин, вдъхновени от магията на Средиземно море. По-засиленото обоняние няма да пропусне и присъствието на кипарис, бор и лаврово дърво.

Versace Bright Crystal Absolu
За този аромат самата Донатела Версаче казва, че е „абсолютен във всяко отношение, жив, наситен, чувствен и бляскав“. В него са подсилени всички хубави страни на познатия ни Bright Crystal и съблазнителната му интоксикация е още по-опияняваща. Новото предложение от Versace е поднесено във флакон в цвят фуксия, завършен с елегантна капачка във формата на диамант. Цитрусовите нотки на юзу се преплитат със сладостта на нара, а сърцевината на парфюма в обогатена с кадифени акценти от малина, божур, екстракт от магнолия и лотос. След Absolu остава силният, наситен дървесен привкус на кехлибар и мускус.

Essence No. 4 Oud by Elie Saab
Ели Сааб придава завършен вид на своята луксозна колекция аромати именно с представянето на Essence No. 4 Oud, успешно допринасящ за акцентирането върху личността на този, който го избере. Перфектният унисекс аромат се дължи на ориенталската палитра, която разкрива пикантните нотки на черен пипер и отвежда към основа от балсамова смола, наричана бензоин и екстракти от дърво агар.

Angel by Thierry Mugler
Култовият флакон във формата на звезда отново привлича вниманието към себе си този сезон. Новият му вариант разкрива пленителния аромат на цветчета със сладки и цитрусови нотки, както и на топлото съчетание на екзотични подправки. При първото впръскване въздухът се изпълва с присъствието на праскова, кайсия и слива, които отстъпват място на флоралната сладост, а след нея идва ред да се разкрие тъмната същност на шоколада и карамела. Това е перфектен аромат за всеки миг от денонощието. През деня може да разчитате на неговите по-сладки страни, а в по-късни часове превес взема комбинацията от пачули, смола и ванилия.

Byredo 1996
Вдъхновен от фотография на Инес Ван Ламсвеерде и Винуд Матадин от 1996 година, парфюмът улавя не само красотата й, но и личността на хората зад нея. Той ги разкрива с първоначален полъх на плодове от хвойна и черен пипер, който преминава в красива смесица от виолетови цветя, деликатен ирис и кожен акцент. С изтичането на деня, ароматът разкрива нотките на пачули, черен кехлибар и нежния полъх на ванилия.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg