EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Академия „Изпечи с любов“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Академия „Изпечи с любов“

mail06:20 | 15.03.2017прегледи 1461 коментарикоментари 0


Академия „Изпечи с любов“ за начинаещи любители пекари и сладкари привлече над 850 души за четирите си издания. Участниците, избрани в четвъртото й издание, се развихриха в кухнята на домакините от Софийската гимназия по хлебни и сладкарски технологии (СГХСТ), напътствани от Таня Донева, популярна от сайта „Вкусното ми хоби със страст и любов“, както и от училищни лектори.

44% от записалите се участници са жени на възраст между 26 и 35 години, които имат желание да научат основни похвати в приготвянето на печива и сладкиши. Водещият фокус на академията е да запознае повече млади любители пекари с необходимите техники и правилни продукти за приготвянето на вкусни изкушения, подходящи за цялото семейство. „Изключително сме щастливи от големия успех, който постигна кампанията, привличайки големия брой участници. Основната цел при създаването на „Изпечи с любов“ беше да вдъхновим още повече млади хора да се научат да приготвят лесно традиционни и модерни печива. Интересът, който предизвика кампанията сред жените на възраст 26-35 години демонстрира, че сме се доближили до тази цел“, заяви Илия Великов, управляващ директор в ГудМилс България.

Академия „Изпечи с любов“ дава възможност на участниците да научат традиционни рецепти и модерни похвати в кухнята, като всяко издание на кампанията е посветено на рецепти за различни сладки и солени печива. По време на последното обучение кулинарната блогърка Таня Донева предаде тънкостите в приготвянето и сиропирането на реване, а благодарение на професионалистите от СГХСТ, участниците усвоиха техниката за правене на кифлички със сирене. В предходните издания на академията специални гости бяха певицата Деси Добрева и Люси Евтимова, популярна от кулинарния блог „Lussi’s World of Artcraft“, които напътстваха участниците в приготвянето на коледна питка, меденки, тутманик и пълнозърнести бисквити.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1966