EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Wizz Air насърчава ръчния багаж

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Wizz Air насърчава ръчния багаж

mail13:59 | 10.10.2018прегледи 1124 коментарикоментари 0


Нова багажна политика обяви нискотарифната авиокомпания Wizz Air. Тя има за цел да улесни и ускори качването на борда, както и да гарантира за всички пътници възможността да носят със себе си един безплатен ръчен багаж на борда на всички полети на Wizz Air, считано от 1 ноември 2018 г.

Според данни на авиокомпанията над 10 000 полета годишно са засегнати от закъснения, свързани с багажа. Статистиката също така показва, че през последните пет години средната продължителност на престоя в дадена дестинация прогресивно намалява и към момента всеки трети пътник  предприема пътувания с продължителност от три дни или по-малко. В резултат на по-краткия престой пътниците са се научили да опаковат багажа си разумно и да взимат само най-важното. Данните сочат и че всеки трети клиент избира услугата чекиран багаж, а едва всеки седми пътник – ръчен багаж с колелца, който може да бъде качен на борда.

Така от 1-ви ноември всеки клиент на компанията  ще има право да носи на борда един безплатен ръчен багаж (40x30x20 см), а пътниците, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см). Освен това, отчитайки предпочитанията на клиентите и променящите се модели на поведение при пътуване, компанията ще въведе нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, стартиращи от едва 7 евро, с цел да гарантира го-голям комфорт при пътуване.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg