EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Webit започна, цифровите реклами навлизат мощно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Webit започна, цифровите реклами навлизат мощно

mail15:10 | 07.10.2009прегледи 468 коментарикоментари 0


Ален Йоро, президент на Interactive Advertising Bureau /IAB/ Europe и Пламен Русев, председател на международния образователен институт e-Academy, откриха днес в София първото за Югоизточна Европа изложение за електронен маркетинг и бизнес Webit.
Стандартните маркетингови бюджети се преориентират все повече към цифровите рекламни платформи, показват проучвания на маркетолози, съобщават организаторите на изложението. Прогнозата е, че бюджетите за такава реклама ще се увеличават през следващите няколко години за сметка на т. нар. offline реклами.
IAB е организация, която  представлява интересите на европейската дигитална индустрия.

Организацията представлява 23 страни в Европа и над 5500 компании.
Очаква се в изложението да се включи и Норман Джуда, главен технологичен директор в компанията Microsoft. По време на престоя си в България той ще се срещне със студенти, представители на бизнеса и правителството, и ще участва утре в регионална среща на Microsoft.
В конферентната програма на срещата са включени Крисчън Ернандес Гаярдо, директор "Нови пазари" за Google, Норм Джонстън от Mindshare Worldwide, както и много мениджъри, развиващи бизнеса си през интернет.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg