EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

US авиокомпании променят правила

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

US авиокомпании променят правила

mail07:35 | 07.10.2020прегледи 774 коментарикоментари 0


Повечето американски авиокомпании обикновено таксуват около $200 долара за вътрешни полети на American, Delta и United и 125 долара на Alaska, когато пътниците трябва да променят датата на пътуване с невъзвръщаеми самолетни билети. Southwest беше единствената американска авиокомпания, която не начисляваше такса за промяна преди последните актуализации на политиката. Тези такси за промяна се начисляват върху всяка разлика в цената между предварително резервирания полет и цената на новия полет, която клиентите също се ангажират да платят.

Авиокомпаниите временно спряха таксите за промяна на фона на пандемията, дори за билетите с най-ниски цени. Alaska, American Airlines, Delta и United обявиха, че премахването на таксите за промяна ще продължи и след края на тази година, въпреки че новите политики не се прилагат за всички тарифи и маршрути. 

Основните билети от икономичнта класа, които авиокомпаниите пуснаха преди няколко години и които обикновено предлагат на най-ниските цени идват с много ограничения. Обикновено не можете да вземете голям ръчен багаж с вас и да се качвате на самолета последен.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg