EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ProdamSam с нови секции

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ProdamSam с нови секции

mail12:30 | 06.06.2012прегледи 890 коментарикоментари 0


ProdamSam.com, регионален Интернет доставчик на имоти и свързаните с тях рекламни услуги в Източна и Южна Европа, стартира своята Секция за инвеститори и агенции. С тази функция агенциите за недвижими имоти могат да представят своето портфолио от услуги за имоти на широката публика посредством портала.
"Агенциите имат възможност да достигнат по-широка и интернационална публика, публикувайки своите обяви на сайта на ProdamSam.com, правейки Секцията на агенциите мощен маркетинг инструмент," казват съоснователите Дюшан Благан и М. Арч от Любляна, Словения. ProdamSam.com позволява на индивидуалните собственици, инвеститори, а сега и агенции да публикуват обяви за недвижими имоти. Той също позволява на доставчици на услуги свързани с недвижими имоти да публикуват информация за своя бизнес и услуги.

В страницата на Секция за доставка на услуги, архитекти, декоратори, инженери, адвокати, застрахователни агенти, финансови консултанти, доставчици, занаятчии и други доставчици на услуги в областта на недвижимите имоти ще открият идеална среда, за да открият своята целева аудитория.
"ProdamSam.com сега е повече от форум за публикуване на обяви за недвижими имоти, той е също и универсален, обширен източник на недвижими имоти", добавя Благан.
ProdamSam.com съдържа информация за недвижими имоти от 15 Европейски страни, с общо население от 180 милиона души. Сайтът е представен по света на 13 езика.
ProdamSam.com услугите се предлагат в Словения, Хърватска, Чешка Република, Словакия, Полша, България, Монтенегро, Македония, Сърбия, Босна и Херецеговина,Украйна, Беларус, Румъния, Молдова, Унгария и продължава да се разраства.
Сайтът е достъпен на всеки местен език, както и на английски и руски.
"Обединението на Европа през последните години е ползотворно за създаването на уеб портал за недвижими имоти, който също обединява Европа, покривайки цели региони или дори континенти, без да се ограничава до една единствена страна", казва д-р Владимир Познанич, бивш член на борда на директорите на Делойт за Централна Европа.
Със създаването на Секция за агенции, всички регионални продавачи на недвижими имоти могат да публикуват своите обяви в ProdamSam.com. Купувачи могат да намерят всички регионални обяви на едно място, включително от индивидуални собственици, инвеститори, а сега и агенции.
 


Тагове: имоти, секции
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg