EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

NYT с онлайн версия на китайски

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

NYT с онлайн версия на китайски

mail16:30 | 28.06.2012прегледи 379 коментарикоментари 0


Американският вестник "Ню Йорк таймс" обяви, че пуска китайска версия на интернет сайта си, предаде ИТАР-ТАСС. В изявлението на вестника, разпространено късно снощи, се посочва, че в текстов режим е започнал работа сайт, който "запознава Китай с журналистиката на "Ню Йорк таймс"". Изданието отбелязва, че целевата аудитория на новия сайт е нарастващият брой високообразовани и състоятелни жители на
Китай, които вестникът планира да запознае с основните световни събития в политиката, икономиката и културата. Съдържанието на сайта ще се подбира специално за китайците и ще включва преводи на най-добрите статии на англоезичната версия, както и текстове на китайски автори, които сътрудничат на "Ню Йорк таймс".
Представителката на нюйоркското издание Ейлийн Мърфи отбеляза, че вестникът не планира да съгласува съдържанието на китайската версия с властите на Китай. "Знаем, че от време на време читателите в Китай не могат да получат достъп до някои статии на китайски, публикувани на сайтове на чуждестранни медии. Възможно е и ние да се сблъскаме с това, но се надяваме да не се случи," отбеляза Мърфи.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg