EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Microsoft предоставя Офис 2010 за изпробване

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Microsoft предоставя Офис 2010 за изпробване

mail20:10 | 14.07.2009прегледи 1230 коментарикоментари 0


Microsoft Corp предоставя на подбрана група от технологични експерти възможността да изпробват предварително новия Office 2010. Компанията обаче все още пази в тайна новите версии на Word, Excel и други програми,съвместими с интернет, предаде Асошиейтед прес.
Очаква се Офис 2010 да бъде пуснат на пазара в началото на следващата година. С новата версия на Офис Майкрософт осигурява нови начини, чрез които потребителите ще могат едновременно да работят върху документи, да организират електронната си поща, да разглеждат видеофайлове и снимки заедно с редица други промени.
Майкрософт Офис е един от най-популярните софтуерни пакети за правене на презентации, счетоводни таблици и други документи.Въпреки това компанията изоставаше в предлагането на програми, които могат да работят онлайн и да са съвместими с уеб браузъри (програми за сърфиране в интернет).
Междувременно конкурентната американска компания Goolge Inc. предлага свои собствени безплатни версии на подобни програми вече повече от две години, уточнява АП.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg