EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Kолектива България и EconomyNews.bg съобщават

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Kолектива България и EconomyNews.bg съобщават

mail16:00 | 20.01.2012прегледи 858 коментарикоментари 1


За нов съвместен сезон, за който Ви гарантират пълна осведоменост, разнообразие, динамика, чувство за пълноценно прекарано ежедневие, прекрасни емоции и спомени.

На EconomyNews.bg ще можете да проследявате интригуващи предложения за мечтани дестинации, любими и нови места за забавления, възстановяване и релакс, нещо повече – тук ще намирате невероятни оферти за планирани подаръци за Вас, Вашето семейство и Вашите приятели.

Защо с Колектива?

Колектива е онзи сайт за дневни оферти, известен с невероятното си портфолио от туристически предложения. От Колектива бяха представени и продължават да бъдат имена като:

Кемпински  Гранд Арена Банско
Шарлопов хотелс
Пирин Голф и Катарино (България Холидейс)
Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт
Лъки Банско
Алма Тур и Планет Травел Център
Гранд Хотел Велинград
Хотел Пресенк Девин
Хотел Орфей Девин
Боровец Хилс
Хотели Лион


За изминалите летен и есенен сезон Колектива поднесе автентичната атмосфера на Китен и Балчик и горещия социален пулс на Слънчев Бряг, Св. Влас, Златни пясъци и Лозенец...

Потребителите на сайта можеха да опитат от ефекта на минералните води и спа възстановителни програми във Велинград, Банско, Девин и Вършец, да преоткрият животворната сила на Пирин, Рила и Родопите...

...да се насладят на историята на Австрия и Чехия, островната екзотика на средиземноморска Гърция, ориенталския колорит на Турция и на яхтинг по Адриатическото крайбрежие на Хърватска...
Сега – през зимата ... няма нужда от разказване – убедете се сами! 

bg.kolektiva.net/travel/

Ако все още не сте били на екскурзия с Колектива - време е, ...задават се Свети Валентин, настъпват Пролетни Празници.
ЕconomyNews.bg не само ще подбира за собствените си читатели, най- интригуващите от офертите, но и ще представя ЕКСЛУЗИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ на kolektiva.bg.

Заедно ще сме Ви от полза не само когато планувате да пътешествате, но и ако желаете да сте усведомени за събитията в собствения си град, търсите ново местенце за хапване, възстановяване, спорт, масаж, разкрасяване, скъпи козметични процедури...

... и не само - желаете ли да сверите часовника си за атрактивни предложения за МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ЕЛЕКТРОНИКА, ЕКИПИРОВКА ... ИМАТЕ ЛИ ПЛАН ЗА АПАРТАМЕНТ ИЛИ АВТОМОБИЛ НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ...? ...представяните оферти са с претенции да намират отговор и на най-рафинираните Ви търсения!

bg.kolektiva.net/sofia/holna-garnitura-3.html

Потребители от Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково – ако все още не сте открили удобството на това да сте модерни, социални и в ритъм с пулса на Вашия град, и то само на клик разстояние, просто преглеждайте със сутрешното си кафе офертите, представяни на EconomyNews.bg.

Приготвили сме Ви тонизиращ фреш от уникални и ексклузивни предложения!

 


 
Коментари
 
Групонов - 21-01-2012 г. 17:17:59

Защо с Колектива? Кажете поне верния отговор: Дадоха ни по-добра комисиона! Нека не си мислят хората, че го правите защото офертите са им най-добри :)

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg