EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Kaufland с нов председател на УС

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Kaufland с нов председател на УС

mail08:51 | 25.08.2021прегледи 1031 коментарикоментари 0


Считано от 01.12.2021 г. Иван Чернев, председател на управителния съвет на Kaufland България, ще премине в интернационалната организация на Kaufland групата, където ще отговаря за международни проекти. От 01.12.2021 г. Валтер Волф, прокурист „Верига за управление на доставките“ в България, ще поеме управлението на Kaufland България. 

Валтер Волф е директор "Управление веригата на доставки" в Kaufland България от началото на 2019 година. След завършване на висшето си образование започва професионалния си път в Schwarz групата. Има над 15 години опит в сферата на продажбите и логистиката. Заемал е ръководни позиции в международни структури на Schwarz групата в Германия, Швейцария, Франция и България. Владее 5 езика – немски, английски, български, руски и френски. 

Досегашният главен изпълнителен директор Иван Чернев е начело на Kaufland България от 2018 година насам. Заедно със своя екип той започва активна фаза на модернизация на хипермаркетите, въвежда редица иновации в продуктовия асортимент, разширява дейността на компанията с откриване на нови обекти, подобрява клиентското изживяване и затвърждава позицията на Kaufland като предпочитано място за пазаруване и работа в страната. Kaufland благодари на Иван Чернев за неговия изключителен принос за развитието на търговската верига. 

Под управлението на Валтер Волф Kaufland България ще продължи да затвърждава водещата си позиция в сектора за модерна търговия в страната. 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg