EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

IT компания работи с Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

IT компания работи с Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“

mail12:48 | 20.04.2010прегледи 971 коментарикоментари 0


На състоялата се промоция на студентите от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”, представителят на Сирма Груп АД във Варна, д-р Васил Донев връчи дипломата на отличника от специалност „Информатика”, Владимир Пасков. Сътрудничеството между университета и най-голямата българска софтуерна компания вече има няколко годишна история и през 2010 отбелязва значителен успех с приключването на първият випуск от съвместната магистърска програма, която двете организации предлагат на завършващите бакалаври. Видимо по-високото професионално ниво на студентите обучавани по тази програма показа, че симбиозата университет - високотехнологична компания е работещия модел за българското висше образование.
Победителят Владимир Пасков получи последното издание на Мултимедийната българска енциклопедия, издание на Сирма Груп с пожелание за успешна реализация и по-нататъшно научно и професионално израстване и като знак на оценката на компанията за отличния резултат показан от студента по време на следването му.
 „Дългосрочна политика на Сирма Груп АД е подкрепянето на българското образование, чрез разработване и безвъзмездно предоставяне на учебно-образователни продукти, осигуряване на стажове на студентите и лектори за българските училища и университети, както и пряка материална поддръжка на иновативните идеи на младите хора чрез конкурса Sirma Young Spirit“ - посочи Васил Донев.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg