EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ernst & Young се настани в Полиграфическия бизнес център

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ernst & Young се настани в Полиграфическия бизнес център

mail12:10 | 22.12.2010прегледи 2443 коментарикоментари 0


Ernst & Young е световен лидер в областта на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки, и има над 140 офиса по света. Ernst & Young Bulgaria е част от регион CSE (Централна и Югоизточна Европа), който включва 19 от най-бързо развиващите се пазари в Европа. Екипът в България е съставен от специалисти с високо ниво на професионализъм и умения, работещи активно, с обективен и находчив подход в помощ на своите клиенти за разрешаване на предизвикателствата пред тях.
„Ernst & Young избраха Полиграфия Офис Център заради неговата локация и отличителен стил”, коментира Владислав Кайзеров, мениджър Офис площи във Forton International. „Полиграфия се намира в близост до административния център на столицата, предлага бърз достъп както с кола, така и с различни видове обществен транспорт, включително и метро. От друга страна, забележителната визия на сградата излъчва престиж и сигурност, които са важен елемент от консултантския бизнес. Съществена роля за сключване на сделката изиграха и изключително добрите технически характеристики на сградата”, допълва Кайзеров.
Полиграфия Офис Център ще получи разрешение за ползване до края на 2010 година. В момента се работи и по финализирането на няколко други сделки за отдаване под наем, споделят от Forton.
Полиграфия Офис Център е офис комплекс клас А, който разполага с 16 500 кв.м. офис площи и над 2 200 кв.м. търговски площи. На разположение на наемателите има 230 паркоместа. Сградата е оборудвана със съвременна BMS система за управление, която повишава сигурността и ограничава експлоатационните разходи на комплекса. Сградата е забележителна и със своите просторни помещения със светла височина от 3,20 м. Комплексът предлага 24-часова жива охрана, видеонаблюдение, представително фоайе и обща рецепция със система за контрол на достъпа.
Инвeститор в Полиграфия Офис Център е BLD Офис Парк - компания, джойнт венчър на BLD и Northrige Capital. BLD е част от групата на AG Capital, най-големия холдинг, специализиран в сферата на недвижимите имоти в България.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg