EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Bulgarian Air ще поеме пътници на Sky Europe

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Bulgarian Air ще поеме пътници на Sky Europe

mail21:05 | 01.09.2009прегледи 698 коментарикоментари 0


Националният превозвач Bulgarian Air предлага на клиенти,  закупили билети от Sky Europe за полети от и до Виена, да бъдат превозени от тях. Преди това подобна оферта дойде от EasyJet и CSA.
Както е известно Sky Europe  тази нощ обяви банкрут и отмени всичките си полети, така хиляди пътници останаха по летищата в очакване на някакво разрешение.
Българският авиопревозвач съобщи, че самолетите от и до Виена са изцяло запълнени в този период, но полетната програма ще бъде променена и ще се осигури допълнителен капацитет до австрийската столица.
Всеки клиент на Sky Europe, който представи неизползван билет, ще може да лети на преференциална цена от малко над 100 евро с Bulgarian Air .
Пътниците на фалиралата компания могат да закупят билети от всички офиси на българския превозвач, а също така и от туристическите агенции.
За да получат билет пасажерите трябва да представят копие от оригиналния си билет и да резервират полета си максимално бързо, тъй като допълнителният капацитет, който Bulgarian Air е в състояние да осигури е ограничен.
Нискотарифният превозвач EasyJet предложи на пътниците "спасителен пакет” на цена от 40 евро, за да могат да се върнат по дестинациите, които се припокриват с тези на Sky Europe.
Такива са: Лондон – Прага – Лондон, Лондон - Виена – Лондон и Милано – Прага – Милано, уточняват от авиопревозвача. Офертата важи до 23:59 ч. вторник 8-ми септември.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg