EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

British Airways добавя цена “запазено място”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

British Airways добавя цена “запазено място”

mail16:35 | 25.09.2009прегледи 506 коментарикоментари 0


    Британската авиокомпания British Airways BA ще последва примера на някои нискотарифни превозвачи като накара пътниците да плащат, ако запазват предварително предпочитано място в самолета. Това обяви днес самата компания, цитирана от ДПА.
    Новите такси ще засегнат пътниците, които искат да се уверят, че ще седят на съседни места, или тези, които предпочитат да са до прозореца, пътеката или аварийния изход.
    В момента British Airways позволява на клиентите си да резервират места 24 часа преди полета, но от 7 октомври тези, които са готови да платят, ще могат да запазят предпочитано място в самолета в момента на резервацията на билета.
    За полет в икономична класа до европейски дестинации пътниците ща плащат допълнително £10 на човек за запазване на място. За полети до далечни дестинации в икономична класа или за кратки полети в бизнес класа таксата ще е двойна. В бизнескласата за дълг полет удобството ще струва £60, отбелязва ДПА.
    Запазването на място близо до аварийния изход - с по-голямо пространство за краката - ще струва £50 и може да бъде резервирано 10 дни преди полета, допълва агенцията.




 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg