EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

BASF и Hyundai правят високотехнологичен автомобил

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

BASF и Hyundai правят високотехнологичен автомобил

mail14:01 | 03.10.2016прегледи 3439 коментарикоментари 0


BASF и Hyundai Motor отново си сътрудничат, за да сътворят впечатляващо шоу от емоция и технически прогрес. Концептуалният автомобил RN30 бе създаден, за да предложи истинско удоволствие от шофирането на пистата и включва последните иновативни решения в автомобилостроенето от BASF. Неговият дебют бе на 29 септември на Paris Motor Show 2016, след което ще бъде представен на изложението K Fair в Дюселдорф на 19–26 октомври.
Моделът RN30 обединява ключови решения от химическата индустрия с целенасочен аеродинамичен дизайн и специални високи технологии. BASF има значителен принос за изграждането на концепцията с леки пластмаси, които дават безброй възможности за дизайн, както и здрави и екологични материали.
„Като най-големият доставчик от химическата индустрия на автомобилостроенето ние сме много горди да бъдем основна част от RN30 – заяви Раймар Ян, президент на сегмент „Функционални материали“ на BASF. – С нашите иновативни материали и индивидуални технически услуги ние подкрепяме Hyundai Motor в разработването на високотехнологичната кола на днешния ден и на бъдещето.”
За повече информация посетете: www.basf.com/RN30

За BASF и автомобилната индустрия
Автомобилната индустрия е един от ключовите клиенти на BASF. През 2015 г. продажбите на BASF за автомобилостроенето достигнаха 10.2 млрд. евро, което е приблизително 14% от продажбите на BASF Group. BASF доставя и разработва функционални материали и решения, които позволяват създаването на превозни средства да бъде по-ефикасно и с минимум въздействие върху околната среда независимо каква технология на задвижване използват. Продуктовото портфолио на BASF включва инженерни пластмаси, полиуретан и специална пяна, покрития, пигменти, катализатори, добавки за гориво, охладителни и спирачни течности, както и материали за батерии. С такава широка гама от продукти BASF е водещият световен доставчик от химическата индустрия за автомобилостроенето. BASF работи в тясно сътрудничество с клиенти от цял свят чрез широка мрежа, която покрива Европа, Азиатско-тихоокеанския регион, Северна и Южна Америка, както и Африка. 


Тагове: BASF, Hyundai, кола
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg