EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

B2B - интернет маркетинг с нулев бюджет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

B2B - интернет маркетинг с нулев бюджет

mail09:30 | 26.01.2012прегледи 461 коментарикоментари 0


Семинар “Интернет маркетинг с нулев бюджет” B2B ще се проведе на 21 март 2012 година в Интерпред, София. Целта на събитието е да предостави на участниците богата палитра от ефективни инструменти за B2B Интернет маркетинг, които могат да бъдат реализирани с минимален и дори нулев бюджет.

В програмата на семинара са включени теми, които ще разкрият основните елементи от арсенала на B2B маркетинга в Интернет. Лекциите ще обърнат внимание на B2B блогването, социални медии като LinkedIn, Twitter и Facebook, мобилния маркетинг и SEO оптимизацията.
Лекторите на третото издание на “Интернет маркетинг с нулев бюджет” ще споделят с участниците своите знания и опит в областта на дигиталния маркетинг с минимални средства. Специалисти като: Ален Попович (Управител на Social Me), Василена Вълчанова (Маркетинг Координатор в АСБИС България), Владимир Петков (Chief Technology Officer на AII Data Processing) и Евгени Йорданов (Web manager на Webfiniti) ще разкрият тайната на успеха в Интернет, когато наши клиенти са други фирми.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg