EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

8 БГ фирми в Запорожие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

8 БГ фирми в Запорожие

mail14:40 | 19.03.2012прегледи 529 коментарикоментари 0


8 български предприятия ще вземат участие в търговска мисия до град Запорожие, Украйна, която ще се проведе от 19 до 23 март 2012 г.  Българските предприятия са селектирани въз основа на прилагане на критериите, заложени в Общите условия за участие на български МСП в търговски мисии. Компаниите, които ще представят своите продукти са:
„Елпром ЕМЗ” ООД – Шабла (производство на оборудване за управление и разпределение на електроенергия), „Блик 99” ООД – Благоевград (производство на детайли, възли и резервни части от метал, полиуретан и в съчетание от двете), „Коаттех” ООД – Варна (технологии и техника за прахови полимерни покрития, метални покрития, емайлиране, флокиране, талкиране), „НИКДИМ” ООД – Казанлък (производство на продукти за електрическо оборудване), „Електроинвент” ООД – София (разработване и производство на изделия в областта на електротехниката и силовата електроника), „Балканкар Рекорд” ООД – Пловдив (производство на електрокари, дизелови и газови мотокари, мотовлекачи от фамилиите РЕКОРД), „Раис” ООД – Пазарджик (производител на вертикални обработващи центри), „ВП-Конверт” ООД – Перник (проектиране, производство и сервизно обслужване на токопреобразователи).
Програмата на търговската мисия предвижда провеждане на двустранни безнес срещи, посещение на Запорожски автомобилен завод, ПАО „Запорожтрансформатор”, Запорожски завод „Преобразувател” и среща с ръководството на Запорожската Търговско-промишлена палата.

Организатор е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Проявата се осъществява в рамките на дейност 5 „Организиране на промоционални прояви в страната и чужбина” по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Търговската мисия до гр. Запорожие, Украйна, се организира за българските малки и средни предприятия от секторите машиностроене и електротехника.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg