EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

70 фирми на видинския панаир

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

70 фирми на видинския панаир

mail15:05 | 19.08.2015прегледи 2011 коментарикоментари 0


Тазгодишното издание на Видинския панаир се открива на 28 август и ще продължи до 5 септември, съобщи пресцентърът на Община Видин. Изложението ще се проведе за трети пореден път на новото място в близост до крепостта „Баба Вида“. Идеята панаирът да бъде организиран на територията на бившето военно поделение, вместо в парк „Нора Пизанти“ бе на кмета на Община Видин Герго Гергов.

Около 70 са подадените заявления за участие в изложението. Фирми и производители от цялата страна, както и от съседните Сърбия и Румъния ще предлагат своите стоки. Ще има разнообразие от хранителни продукти, облекло, бижутерия, детски играчки. Винопроизводители от региона отново ще представят престижната си продукция. Регионалната камара на занаятчиите също ще покаже изделия на своите майстори. Да се включат с информационни щандове са изявили желание няколко общини от Област Видин.

Над 4 000 кв. м е площта, на която има възможност да бъдат разположени щандовете и атракционите. Работното време е от 10.00 ч. до 02.00 ч. Заведенията за хранене и развлечения ще могат да ползват озвучаване, при спазване на допустимите норми на шум, до края на работното време, а атракционите и люлките – до полунощ.

Всяка вечер ще има богата концертна програма, с участието на местни фолклорни състави и на популярни български и сръбски изпълнители. Тя е организирана от „Л2 Мюзик“ ЕООД – София, спечелила обществената поръчка, проведена от общината. Част от концертите са дарени от фирмите-участнички в изложението. През цялото време ще се организират и съпътстващи инициативи – издания на Средновековния фестивал „БъдинЪ“, на шоуто „Детски звезди“, различни спортни прояви.

За сигурността на участниците и гостите на Видинския панаир е обезпечена денонощна охрана. Ще има медицински пункт, както и пункт на Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението.

Предвидено е достатъчно място за паркиране на автомобили, като територията около Видинския панаир се облагородява, асфалтира се и площад „Баба Вида“. Създадени са всички необходими условия за комфортното пребиваване на търговците и посетителите на изложението.

Входът за Видинския панаир 2015 и за концертната програма е свободен.
 


Тагове: Видин, панаир
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg