EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

70 фирми на Българо-португалски форум

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

70 фирми на Българо-португалски форум

mail09:01 | 16.06.2015прегледи 843 коментарикоментари 0


Над 70 български и португалски фирми се събират на бизнес форум в София днес, който ще бъде открит от президентите на България и Португалия Росен Плевнелиев и Анибал Каваку Силва. Целта на проявата е да бъде активизиран стокообменът между България и Португалия и да бъдат разкрити нови възможности за търговско и икономическо сътрудничество, както и да бъдат проучени нови пътища за двустранни инвестиции в съответните държави.
В състава на португалската бизнес делегация са включени представители от следните сфери на икономиката: селско стопанство и хранително–вкусова промишленост, строителство, изграждане на тръбопроводи, производство на пластмаси и продукти от пластмаса, производство и търговия с вино, винен туризъм, консултантски услуги и маркетингови планове, автомобилната индустрия и др.
Организатори на форума са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ и Българската търговско–промишлена палата, съвместно с Португалската агенция за инвестиции и външна търговия и Посолството на Португалия в България.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3876