EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

7 БГ фирми на изложение в Дубай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

7 БГ фирми на изложение в Дубай

mail13:50 | 17.02.2012прегледи 916 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира участие на български фирми в Международното изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост GULFOOD 2012, което ще се проведе от 19 до 22 февруари 2012 г. в изложбения център Dubai World Trade Center, Дубай, ОАЕ. Ежегодното изложение Gulfood е най-важната промоционална проява в областта на хранително-вкусовата промишленост в региона на Персийския залив и Близкия Изток. Сред посетителите на изложбата са собственици и служители на супер- и хипермаркети, магазини за хранителни стоки, производители, импортьори и експортьори, дистрибутори на храни и напитки, хотелиери и ресторантьори, представители на държавни ведомства, транспортни компании, нощни заведения. Дубай с право се счита за търговските порти към пазарите на страните от Близкия Изток, Северна и Южна Африка, Индия, както и редица държави от ОНД. Този солиден пазар обхваща 31 държави с 2 млрд. потребители.
В рамките на Gulfood 2012 ще се проведе Международен форум на хранителната индустрия на Близкия Изток с включени семинари, кръгли маси и презентации.
Посетители и гости на Gulfood 2012 ще могат да се запознаят с продукцията на следните български компании на нашия Национален щанд, разположен в Sheikh Rashid Hall, на обща изложбена площ от 75 кв.м.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg