EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

5 рокли, посветени на Air France

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

5 рокли, посветени на Air France

mail14:09 | 05.09.2023прегледи 786 коментарикоментари 0


Air France е създадена на 7 октомври 1933 г. след сливането на Air Orient, Air Union, Société Générale de Transports Aériens, Compagnie Internationale de Navigation Aérienne и Aéropostale. Оттогава компанията продължава да създава своята легенда, като популяризира изкуство да пътуваш с френски финес по света. Днес Air France предлага на своите клиенти близо 1000 полета на ден до 200 дестинации с флот от над 240 самолета.

През 2023 г. Air France празнува 90 години елегантност. 90 години технологии, иновации и комфорт на борда на своите самолети. 90 години пътуване, изискани ястия, дизайн, висша мода, изкуство и архитектура. От създаването си досега компанията празнува френското съвършенство, „je-ne-sais-quoi“, с което светът асоциира Франция. Това се случва и благодарение на изключителното изживяване по време на полетите на Air France, което издига елегантността до нови висоти.

Air France празнува стремежа към съвършенство, като следва най-новите тенденции и споделя своя уникален опит със света. Новата колекция от оригинални рокли, символ на легендарната история на компанията, ще бъде изложена на витрините на Galeries Lafayette в Париж от 28 септември до 10 октомври 2023 г. Тази уникална колаборация ще даде възможност на всички да се докоснат до френските традиции и стремежи към пътуване и развитие.

Символ на 90 години елегантност

За да въплъти и вдъхне живот на 90-годишния стремеж към елегантност, Air France разкрива колекция от пет емблематични рокли, които интерпретират различните символи на авиокомпанията – самолети и технологии; униформи и мода; емблематичните рекламни визии, популяризиращи многобройните дестинации, красивите сервизи и прибори за хранене; дизайна и архитектурата. Всяка рокля е намигване към символите на авиокомпнията. Чрез тях Air France е успявала не само да предлага най-добрите услуги през годините, но и да завоюва челни позиции, като предлага новаторски решения, които са изпреварвали времето си.

За да създаде и да представи тези оригинални рокли, Air France си партнира с Ксавие Ронзе, ръководител на екипа от дизайнери на костюми в балета на Парижката опера. Дизайнерът на костюмите се е вдъхновил при създаването им от емблематични символи на компанията през 90-годишната й история до днешни дни. Той успява да направи съвършения микс от история и съвремие, които са символ на най-доброто от Air France и от Франция.

Air France се представя в Galeries Lafayette

Air France естествено избра Galeries Lafayette, храм на модата в сърцето на Париж, за да отбележи своята годишнина с тази оригинална колекция рокли. От 28 септември до 10 октомври 2023 г. компанията ще направи ретроспекция на своята легендарна история до настоящето, което издига елегантността до нови висоти, за да продължи напред и да влезе в бъдещето през 12-те витрини на известния магазин. Роклите са изложени сред селекция от някои от най-добрите ретро атрибути на Air France и най-доброто от настоящето на авиокомпанията, за да подчертаят 90 години комфорт по време на полет, легендарни самолети, дизайнерски униформи, насладата от храненето на борда и дизайн.

В сърцето на Париж Air France направи новаторски избор за представяне на своето наследство по начин, който е свободен и лесно достъпен за всички. Посетителите ще могат да съживят най-хубавите си спомени от пътуването с Air France или да станат част от легендата за първи път.

Станете част от легендата

Вътре в магазина компанията ще предложи за кратък период от време артикули, специално създадени или преиздадени за годишнината. Air France предлага набор от достъпни и бутикови модели на стари и нови самолети, както и колекция от несесери, пощенски картички и етикети за багаж, както и юбилейни бележници. Компанията също така преиздава емблематични артикули като известната си ретро чанта за пътуване и запомнящи се рекламни плакати. Гама от артикули се предлага и на www.airfranceshopping.com.

Air France също така си партнира с луксозни френски марки – Vanessa Bruno, Delsey, Bernardaud, Brun de Vian-Tiran и Le parapluie de Cherbourg – като част от амбицията си да продължи да популяризира френския начин на живот Тази колекция се предлага само в Galeries Lafayette.

И за първи път в своята история, Air France предлага на посетителите възможността да закупят оригинални сервизи, подписани от художника Жан Пикар льо Ду и използвани на борда на кабините La Première и Business между 1966 г. и 2000 г. Приходите от продажбата на тези артикули ще бъдат дарени на фондация Air France, която от 30 години подкрепя децата по света.

Модни ревюта на Air France в Galeries Lafayette Paris Haussmann

По време на този юбилеен период Air France предлага на посетителите шанса да присъстват на истински модни ревюта, проследяващи 90 години френска елегантност, заедно с Galeries Lafayette. Манекени, облечени в униформи на пилоти, кабинен екипаж, персонал на летището и механици, ще бъдат изложени в специална зона на магазина, за да проследят легендарното наследство на компанията. От първите "бармански" облекла до моделите, подписани от най-големите дизайнери като Christian Dior, Cristóbal Balenciaga and Christian Lacroix, модното шоу е уникално пътешествие в стиловете на различните епохи през 90-годишната история на Air France.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg