EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

5 оферти за ремонт на Дунав мост

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

5 оферти за ремонт на Дунав мост

mail11:03 | 29.03.2021прегледи 1362 коментарикоментари 0


Отворени са офертите в обществената поръчка за изработване на технически проект за основен ремонт на моста над р. Дунав (Дунав мост 1) между Русе и Гюргево, който съвпада с първокласния път I-2 Русе - Разград. Дължината на съоръжението на българска територия е 1 км. Мостът над р. Дунав при Русе е част от общоевропейския транспортен коридор №9 и по него преминава автомобилният трафик от Източна Европа през България към Турция, Гърция и страните от Близкия изток. Изграждан е в периода 1952-1954 г.

Отворени са офертите на:

  • АЛВЕ КОНСУЛТ ЕООД;
  • ПРОДЖЕКТ ПЛАНИНГ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ ООД;
  • ИНЖКОНСУЛТПРОЕКТ ООД;
  • Ий Кей Джей България Кънсълтинг Енджиниърс ЕООД;
  • ВИА-ПЛАН ЕООД.

Бъдещият изпълнител ще трябва да направи подробно обследване на всички елементи от връхната конструкция и долното строене на съоръжението. Поръчката включва цялостен оглед на състоянието на стоманобетонната конструкция на пътната част на моста, извършване на геодезически измервания и при необходимост на инженерно–геоложки проучвания. Срокът за изпълнение е 180 дни.

Въз основа на изготвения технически проект след това ще се извършат необходимите ремонтни дейности. Готовият технически проект ще определи конкретните ремонтно-възстановителни дейности на съоръжението, прогнозната стойност и срокът за изпълнението им./АПИ


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg