EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

30 дни нужни за асфалт на АМ “Люлин”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

30 дни нужни за асфалт на АМ “Люлин”

mail09:40 | 04.11.2010прегледи 1001 коментарикоментари 0


При хубаво време полагането на асфалтовите пластове по магистрала "Люлин" може да стане за 30-40 дни, стана ясно по време на проверката на премиера Борисов и регионалния министър Плевнелиев на строителството на магистралата.
Износващият пласт няма да бъде полаган, кога ще стане това, зависи както от решението на участниците в строителството, така и от времето.
Предишната събота и неделя е положен асфалтът в тунел 1, тази седмица се полага асфалт по 400-метрова отсечка преди тунел 2, до ден се очаква да бъде открит фронт за работа по следващите 800 метра по посока към тунел 1, а след това ще бъдат завършвани и другите два тунела. ай-сложният от тях е тунел 3.
EN.bg припомня, че Борисов се надява до Нова година хората да могат да ползват автомагистрала "Люлин". На проверката, на която присъства и президентът на "Мапа Дженгиз" Мехмед Назиф Гюнал, Борисов отново акцентира върху качеството на извършваните строителни дейности. Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев изрази убеденост, че няма да изгубим нито лев европейско финансиране по този проект. Той отбеляза, че напредъкът на строителните дейности е 87%.


 


Тагове: АМ Люлин, асфалт
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg