EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

3 млн. лв. за съдебната власт по ОПАК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

3 млн. лв. за съдебната власт по ОПАК

mail17:40 | 29.03.2012прегледи 409 коментарикоментари 0


Управляващият орган на ОПАК ще предостави допълнителни 3 милиона лева за по-голяма ефективност и прозрачност в дейността на съдебната власт чрез въвеждането на интегрирани автоматизирани информационни системи. Средствата ще бъдат осигурени по новата процедура за кандидатстване, която е насочена към Висшия съдебен съвет и Министерството на правосъдието.

До 31 май 2012 г., 17.30 ч., двете институции могат да подават проектни предложения за повишаване на качеството на предоставяните услуги за гражданите и бизнеса чрез подобряване и развитие на системата и централизирания портал на е-правосъдие.

Новата процедура по ОПАК е по Приоритетна ос ІІІ „Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление", подприоритет 3.3. „Подобряване на обслужването от страна на органите на съдебната власт чрез развитие на информационните технологии". Минималната стойност на проектите е 250 000 лв., а максималната стойност - 3 млн. лв. Указанията и всички останали документи за кандидатстване са публикувани в рубриката Нови процедури на сайта на ОПАК: www.opac.government.bg.

 


Тагове: съд, плащания, ОПАК
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg