АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
         Книжарницата ми е в своя пик, въпреки кризата 
         18:00 | 02.09.2011 | 
 2938 
         Хората пазаруват там, където живеят или работят, така обяснява постоянния брой посетители за EconomyNews.bg Георги Георгиев, собственик на книжарницата от „От А до Я”.
         "Умната" ферма със собствена електроенергия
         17:15 | 09.12.2023 | 
 6468 
         Ето как изглежда генерирането на собствена електроенергия във ферма "Версол" ,село Лик, община Мездра. Собственикът й Мирослав Пешовски направи опознавателен тур, за да покаже случващото се.
         Хлябът на древните българи
         18:05 | 05.08.2011 | 
 5430 
         Фамилната компания „Слънце&Луна” затвори цикъла на производството: от мелница за брашно през пекарна и ресторант до курсове за направа на хляб.
         Шафран от радомирско село
         13:07 | 19.06.2023 | 
 2555 
         Произведеният в село Гълъбник шафран е сертифициран като първокачествен във Франция. Въпреки това гълъбнишкото „червено злато“ не успява да намери пазар. Цената му е между 20-25 лв./грам.
         Vollpension: Пенсионери - майстори на торти
         10:01 | 21.10.2023 | 
 9307 
         Освен социална функция кафенетата осигуряват и допълнителен доход на работещите пенсионери. След приспадане на постоянните разходи на тях им остават само 200-300 евро за издръжка. Във Vollpension получават макар и скромен, но допълнителен доход от 400 евро.
          Моят бизнес с Китай или как стават нещата 
         17:55 | 14.10.2010 | 
 5368 
         Компаниите на Мария Даракова внасят от Китай строителни машини, лекотоварни автомобили, разработват проект за електрически коли.
         Винарите не са алкохолни олигарси 
         14:27 | 04.10.2010 | 
 2631 
         Какво вино е за предпочитане като аромат, вкус и цена този сезон, това споделя за Economynews.bg Росица Кючукова, собственик на Villa Vinifera.
         Кафенетата – най-печеливши в малкия град
         23:10 | 26.08.2010 | 
 3506 
         Голяма част от българите намират начин да свързват двата края именно с дребен бизнес, който превръща двора на къщата в лятна градина към ресторант.
         Ще фалирам или не? 
         18:00 | 15.12.2010 | 
 1665 
         Какво е да си търговец в малкия град, близо до Гърция, преди Коледа, разказва Елена Карпатова, собственик на два магазина Сакраменто.
         Опитай, почти без пари е... 
         19:26 | 06.06.2011 | 
 14376 
         Ето какво разказва собственичка на ферма за животни, от които тя може да продаде всяка частица и да спечели до 600 лв.



               
               
               



