АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Българските фермери: Възход & Фалит
07:20 | 25.12.2016 |
28588
Историите на сем. Кулови от Под Балкана, сем. Данчеви от Добродан и за сем. Веселина Мутафчийска и Росен Михайлов. Питам се защо едни успяват, а други не издържаха...
Еко-ферма „Елата”- домът на редки породи
18:10 | 15.07.2011 |
13970
Във фермата се отглеждат каракачански коне, овце и кучета, а също и едни от последните родопски крави.
„Опълченци” от малките ферми
08:55 | 23.02.2012 |
7286
Благовеста Василиева, собственик на „Дивата ферма” от с. Горно Поле притежава 500 животни от редките породи българско сиво говедо и родопско късорого говедо, Веселина Мутафчийска от Еко ферма „Елата” в с. Плана, Софийско произвежда еко мляко и сирене, но ето какво се спрупва на главата им.
Кафенетата на София: Суета & Мода
06:50 | 16.03.2015 |
4279
Нека разбулим един мит – в днешно време известните заведения са с по – високи цени. Те разчитат именно на популярността си, която няма да им позволи да загубят клиентите си въпреки, че чаят е 3 лв. вместо 1,50лв. както на повечето места.
Най-новите български крио храни
07:15 | 28.04.2019 |
6285
Spirulina blue wine, шоколад LyoCrunch, безглутенов хляб от нахут, просо, ориз и царевично нишесте са новите постижения, за които разказва в интервю за EN.bg проф. д-р Илиана Начева, директор на ИКХТ.
Винарите не са алкохолни олигарси
14:27 | 04.10.2010 |
2651
Какво вино е за предпочитане като аромат, вкус и цена този сезон, това споделя за Economynews.bg Росица Кючукова, собственик на Villa Vinifera.
Как розата се превръща в масло
09:55 | 10.06.2012 |
6645
Розоварната „Еньо Бончев” в село Търничени е най-старата функционираща дестилерия, която не е превърната в музей. Вижте целия процес, през който преминава розовият цвят, за да стане розово масло.
Успехът на Бай Генчо от с. Пейна
09:50 | 01.12.2014 |
7700
Българският селски туризъм напук на всички концепции крета по свой път и в свой ритъм. Но е факт, че съществува и в някои свои форми е доста успешен.
Първата градска крафт винарна във Варна
06:31 | 23.02.2021 |
7843
Идеята за семейния бизнес се заражда още през 2016 г. „вдъхновена от безкрайните лозя на Нова Зеландия и изпитите бутилки Совиньон блан...“ споделя Георги, технолог на избата.
Угърчинският сиренар. От поляните до пазара
07:10 | 21.12.2016 |
17305
Как Стоян Пелтешки, бай Дачо и компания удариха в земята другите майстори на сирене в страната с крилатата си фраза „Спокойствие ни е нужно, успехът го има...”







