АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Модерният занаятчия от "Лютивите хълмове"
07:55 | 28.04.2019 |
7591
Започва се с две тенджери и два тигана, днес малката ферма изважда на пазара над 40 вида люти продукти. Какво още разказва създателят им?
Малка градина с българско киви
06:30 | 02.06.2019 |
8864
Албена Георгиева:Кивито е скъпа инвестиция, едва на 7-та година дава плод, а дотогава има много работа – поливане, почистване, подрязване, имате разходи, но нямате приходи.
Моят бизнес с Китай или как стават нещата
17:55 | 14.10.2010 |
5369
Компаниите на Мария Даракова внасят от Китай строителни машини, лекотоварни автомобили, разработват проект за електрически коли.
Винарите не са алкохолни олигарси
14:27 | 04.10.2010 |
2632
Какво вино е за предпочитане като аромат, вкус и цена този сезон, това споделя за Economynews.bg Росица Кючукова, собственик на Villa Vinifera.
Кафенетата – най-печеливши в малкия град
23:10 | 26.08.2010 |
3507
Голяма част от българите намират начин да свързват двата края именно с дребен бизнес, който превръща двора на къщата в лятна градина към ресторант.
Ще фалирам или не?
18:00 | 15.12.2010 |
1666
Какво е да си търговец в малкия град, близо до Гърция, преди Коледа, разказва Елена Карпатова, собственик на два магазина Сакраменто.
Самолети Solo и Priora от Горни Лозен - Част втора
13:20 | 16.06.2011 |
2080
Как се правят самолети в България? Вижте какво видя Economynews.bg в работилницата на инж. Тони Илиев от компанията Аероплани ДАР.
Еко-ферма „Елата”- домът на редки породи
18:10 | 15.07.2011 |
13776
Във фермата се отглеждат каракачански коне, овце и кучета, а също и едни от последните родопски крави.
Хлябът на древните българи
18:05 | 05.08.2011 |
5431
Фамилната компания „Слънце&Луна” затвори цикъла на производството: от мелница за брашно през пекарна и ресторант до курсове за направа на хляб.
„Зеленото сирене” - дегустацията забранена
09:00 | 19.01.2012 |
5708
Артефактът на бялото саламурено сирене не може да се продава в България, но се пласира в много европейски страни без проблем.







