EUR 1.9558
USD 1.6076
CHF 1.8089
GBP 2.1980
CNY 2.4847
you tube
mobile version

Нов член в AmCham

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов член в AmCham

mail12:03 | 16.10.2020прегледи 828 коментарикоментари 0


Фармалекс България стана официален пълноправен член на Американската търговска камара в България (AmCham). Решението за приема на молбата за членство на компанията, лидер в областта на консултантските услуги за разработване, регистрация и регулация на лекарства и медицински изделия, бе взето на заседание на Борда на директорите на Камарата.

Компанията е част от глобалната PharmaLex Group. Представена е в България от 2013 г. и предоставя научни и регулаторни консултантски услуги на всеки етап от жизнения цикъл на медицинските продукти (лекарства, медицински изделия, терапии и др.). Също така подпомага фармацевтичните компании в дейностите по разработката, регистрацията и регулацията на техните продукти и проследяването на безопасността им в цял свят, като гарантира спазването на световните стандарти и разпоредби и предоставя научни и стратегически съвети.

Американската търговска камара в България е основана през 1994 г. като доброволна независима организация, обединяваща американски, български и мултинационални компании, които развиват дейност в страната. Тя е сред  водещите бизнес организация. Сред основните цели на Камарата са изграждането на силни икономически отношения между България и САЩ в рамките на трансатлантическото партньорство и създаването на прозрачна инвестиционна и бизнес среда.

 


Тагове: AmCham, Фармалекс
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България влезе в ERM 2 със сегашния курс

19:21 | 07-10-20 | 1344