EUR 1.9558
USD 1.8039
CHF 1.8380
GBP 2.3505
CNY 2.5817
you tube
mobile version

Награди в застрахователния сектор 2018

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Награди в застрахователния сектор 2018

mail19:25 | 07.06.2019прегледи 588 коментарикоментари 0


Кои са победителите на на годишните награди в застрахователния сектор - „Застраховател на годината”, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината“ за 2018 г.

С приза „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване” бе отличен Кирил Червенков, изпълнителен директор и член на УС на ПОД „ЦКБ-Сила“ АД. Стефан Енчев, собственик и управител на „Брокер инс“ ООД, бе удостоен с приза „За принос в развитието на посредничеството в застраховането“.

Призът “Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество“ през 2018 г. спечели “Амарант България” ООД.

В категория „Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане” за 2018 г. победител стана "Ай Ен Джи Иншуранс Брокерс” ООД.

В категория „Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане“ за 2018 г. спечели "Ес Ди Ай Груп" ООД.

В категория „Пенсионноосигурително дружество на годината 2018 за най-динамично развитие в дейността си” призът отиде в ПОД „Бъдеще“ АД.

В категория „Пенсионноосигурително дружество на годината 2018” за дейността по допълнително доброволно пенсионно осигуряване първото място бе присъдено на ПОД „Алианц България” АД.

Победител в категория „Пенсионноосигурително дружество на годината 2018” за дейността по допълнително задължително пенсионно осигуряване стана ПОК „Доверие” АД.

Призът “Застраховател на годината – Най-динамично развиващо се дружество“ бе спечелен от ЗД “Съгласие” АД.

Наградата в категория „Застраховател на годината – Животозастраховане“ за 2018 получи ЗАД "Алианц България Живот" АД.

Наградата в категория „Застраховател на годината - Общо застраховане“ за 2018 г. спечели ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп" АД.

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Туризъм: София е младежка дестинация

07:55 | 04-03-19 | 2251